Verslag bijeenkomst 4 omgevingsraad op website

15 maart 2024 Matthijs Oppenhuizen

Het verslag van bijeenkomst 4 van de omgevingsraad staat op deze website. Een volgende bijeenkomst van de omgevingsraad staat gepland op 26 maart 2024.

Verslag bijeenkomst omgevingsraad op website
Op 9 januari 2024 was bijeenkomst 4 van de omgevingsraad. Het verslag van deze bijeenkomst staat op deze website, klik daarvoor hier. Daar staat ook de presentatie die als agenda voor deze bijeenkomst was opgesteld.

Document onderzoeken met opmerkingen en aanpassingen tot nu toe
Zowel op de bijeenkomst van 9 januari 2024 als de bijeenkomst van 7 november 2023 was een van de gespreksonderwerpen het document over de benodigde onderzoeken die moeten worden uitgevoerd als we de ruimtelijke procedure(s) kunnen beginnen. We hebben op een rij gezet welke onderzoeken – voor zover wij nu kunnen inschatten – nodig zijn en wat voor deze onderzoeken de uitgangspunten zijn. De omgevingsraad kan daar vragen over stellen en aanvullingen of wijzigingen voor voorstellen. Dat document is nog niet volledig besproken, maar op onze website staat het document met daarbij de opmerkingen van de omgevingsraad tot nu toe en de – eventuele – aanpassingen in het document als gevolg daarvan. Dat document staat bij het verslag van bijeenkomst 4, klik daarvoor hier.

We hebben de omgevingsraad voorgesteld op 26 maart 2024 een volgende bijeenkomst te hebben en dan onder andere het document over de onderzoeken verder te bespreken.

Wie wil deelnemen aan de omgevingsraad, kan zich aanmelden via info@windparkpapenslagweg.nl of door te bellen met Matthijs Oppenhuizen op 06 – 57 87 07 55. Via die gegevens kunt u ook contact opnemen als u vragen heeft over de omgevingsraad.