Stand van zaken

Laatste update: 16 mei 2024

Verzoek ingediend bij provincie Gelderland
In maart 2024 hebben we een verzoek ingediend bij de provincie Gelderland voor Windpark Papenslagweg. Daarin verzoeken wij de provincie om als bevoegd gezag op korte termijn formeel te besluiten om de benodigde (planologische) procedure(s) voor Windpark Papenslagweg zo snel mogelijk te starten. Meer hierover leest u in dit nieuwsbericht van 21 maart 2024. We hebben nog geen inhoudelijke reactie van de provincie ontvangen op dit verzoek.

In dit nieuwsbericht van 16 mei 2024 leggen we meer uit over de brieven die gemeente en provincie elkaar hebben gestuurd naar aanleiding van ons principeverzoek bij de gemeente Lochem van juni 2023.

Bijeenkomsten omgevingsraad
Er zijn inmiddels vijf bijeenkomsten van de omgevingsraad geweest. De vijfde bijeenkomst was op 26 maart 2024.

De presentaties die worden gegeven tijdens de bijeenkomsten, de kaders en uitgangspunten voor de omgevingsraad en verslagen van de bijeenkomsten vindt u op onze website, klik daarvoor hier

Wie interesse heeft in deelname aan de omgevingsraad, kan voor vragen of aanmelding contact opnemen via info@windparkpapenslagweg.nl of door te bellen met Matthijs Oppenhuizen van Pure Energie via 06 – 57870755. Meer informatie over de omgevingsraad leest u ook op onze website

Nieuwsbrief
Via deze website en onze nieuwsbrief (aanmelden daarvoor kan onderaan deze pagina) houden we u op de hoogte van de voortgang. Onderaan deze pagina ziet u een overzicht van de nieuwsberichten. Deze berichten geven meer informatie over de stand van zaken.