Stand van zaken

Laatste update: 22 februari 2023

Veel mensen gesproken
In de afgelopen weken hebben we veel mensen gesproken, zowel in aanloop naar als tijdens de inloopavond op 9 februari 2023. Dat was ook ons doel: bij zoveel mogelijk mensen bekendmaken dat we dit idee hebben en daar eerste reacties op horen. De komende tijd zijn we verder in contact met inwoners. We maken bijvoorbeeld visualisaties van de windmolens vanaf het adres van omwonenden of delen informatie. Ook nodigen we de gemeente Lochem en provincie Gelderland de komende tijd uit voor nader gesprek. Meer informatie hierover leest u in dit nieuwsbericht.

Windpark Papenslagweg in pril stadium
Windpark Papenslagweg bevindt zich nog in een pril stadium. Op dit moment is er nog geen vergunning aangevraagd voor deze beoogde windmolens of een andere officiële procedure begonnen. Hieronder staat een video waarin we meer uitleggen over het initiatief en hoe de omgeving hierbij betrokken kan zijn. 

Nieuwsbrief
Via deze website en onze nieuwsbrief (aanmelden daarvoor kan onderaan deze pagina) houden we u op de hoogte van de voortgang. Onderaan deze pagina ziet u een overzicht van de nieuwsberichten. Deze berichten geven meer informatie over de stand van zaken.